Sälja kassarna

Försäljning av blommor

Det är enkelt och smidigt att sälja blommor med klassen eller laget. Mias Blomsterkasse erbjuder populära och lättsålda blomsterkassar, perfekt för er som vill tjäna extra pengar till klasskassan eller föreningen.

Så fungerar det att sälja Mias blomsterkasse

När klassen eller laget har bestämt sig för att sälja blommor laddar ni ner en försäljningsblankett där ni håller koll på antal sålda blomsterkassar och vem ni har sålt till. Ett tips är att ta emot betalning direkt i samband med beställningen, använd gärna swish ifall ni och kunden har tillgång till tjänsten.
Blomsterkassarna finns i två olika storlekar, en större kasse för 225 kr och en mindre grupp som kostar 175 kr. Ni erhåller 50 kronor för varje såld blomsterkasse.
När ni har fyllt i försäljningsblanketten och tagit emot alla betalningar fyller samordnaren, som ska vara en vuxen person, i beställningslistan. Beställningen och betalningen, minus er provision, för blommorna skickas in samtidigt. Kontakta Mias Blomsterkasse via mail eller telefon, så kommer vi överens om när och hur blommorna ska delas ut.

Lättsålda blomsterkassar – mer pengar till förenings- eller klasskassan

Det finns många fördelar för skolklasser och föreningar att sälja blommor med Mias Blomsterkasse. All information finns tillgänglig på hemsidan, vilket betyder att ni snabbt kan komma igång med försäljningen. Om kunderna vill se bilder på de olika blomsterarrangemangen kan ni visa upp bilder via en smartphone eller surfplatta genom att gå in på länken Blomsterkassarna. Den största fördelen med Mias Blomsterkassar är att säsongsanpassade blommor är otroligt lättsålda och dessutom närodlade. Ni kommer snabbt tjäna ihop pengar till förenings- eller klassresan.

Ta gärna kontakt på telefon 0709-44 80 70 eller mia@miasblomsterkasse.se om ni också är intresserade av försäljning.

Blanketterna är i formatet pdf om du har problem att läsa/öppna dokumentet så kan du behöva installera adobe reader